Uw kansen

Ons team groeit snel en dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe teamleden. Wij luisteren naar jouw wensen, kijken naar je talenten en begeleiden je waar nodig om uiteindelijk zelfstandig te kunnen werken aan een gezonde en onbezorgde toekomst voor jezelf én anderen. Bij ons doe je het nooit alleen en wij laten je niet zwemmen als je je hoofd nog niet boven water kunt houden.

De welzijns- en verzorgingssector laat ook in de crisistijd nog steeds stijgende omzetcijfers zien. Wij bieden jou de kans om je binnen deze groeiende sector te ontplooien en een stabiel inkomen op te bouwen.

Bij alle onderstaande opties hoort onder andere een gratis webshop (!), begeleiding, trainingen en coaching en een basis winstmarge van 15% of 30% (daar komen ook nog eens persoonlijke bonussen bovenop!). Géén maandelijkse kosten, géén abonnement, géén verplichte afname: absoluut géén risico.

Manager/teamleider (m/v)

Vind je het leuk om een eigen team op te bouwen? Om mensen te coachen en te begeleiden. Ben je leergierig, integer, communicatief sterk, steek je graag je handen uit de mouwen, kun je zelfstandig werken en houd je niet van stilzitten? Dan is de functie van manager of teamcoach wel iets voor jou. Je kunt deze parttime of fulltime uitvoeren en werken met de mensen die je zelf uitkiest!

Productparty’s – braderieën – beurzen – markten

Wie het leuk vindt om regelmatig op parttime-basis productparty’s bij jou thuis te geven of te begeleiden bij anderen, kan bij ons meteen aan de slag. Vind je het helemaal geweldig om op de markt of een braderie te staan, dan ben je van harte welkom. Met een mooie winstmarge tussen de 15% en 30%.

Professionals in de verzorgingssector

Wij zijn altijd op zoek naar schoonheidsspecialistes, manicures, pedicures, masseurs, (thuis)kappers, sauna’s, solaria, sportscholen, atleten en (sport)verenigingen. Gezien de diversiteit van onze producten hebben wij altijd artikelen die perfect bij uw zaak passen. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op

Wil je een extra inkomen opbouwen, maar wil je geen team begeleiden, of zie het houden van productparty’s niet zitten. Geen enkel probleem. Neem gewoon contact met ons op. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

In alle gevallen: mail ons op info@natuurlijkaloevera.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en mailadres. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.