Over Natuurlijk Aloe Vera

Natuurlijk Aloë Vera is de website van een team van enthousiaste distributeurs van Forever Living Products (kort: FLP). De meeste teamleden wonen in Nijmegen en omstreken, maar we hebben teamleden door het hele land, zoals bijvoorbeeld Sas van Gent en Assen. Door zelf ook gebruik te maken van de producten weten we wat deze voor de mens kunnen doen.

Over Forever Living Products

FLP is opgericht in 1978 en de afgelopen 33 jaar uitgegroeid tot wereldmarktleider op gebied van aloë vera producten. FLP heeft haar eigen plantages in de Verenigde Staten, de Dominicaanse Republiek en Mexico. In de fabrieken worden van de bladeren eerst de schil en de sapkanalen verwijderd. Deze voegen namelijk niets toe aan de gel en worden dus ook niet gebruikt.

FLP hanteert Good Manufacturing Practice, dat is in de VS de hoogste standaard voor zorgvuldig omgaan met het personeel en produceren in respect voor het milieu. Het bedrijf is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

Aanbevelen, zelf verkopen en een toekomst opbouwen

Mensen zoals u distribueren deze levensverrijkende producten en bieden u de mogelijkheid om risicoloos iets voor uzelf te beginnen en uw financiële toekomst veilig te stellen met een bewezen plan. Er zijn wereldwijd miljoenen distributeurs actief in meer dan 150 landen. FLP biedt u de kans van uw leven om  een gezonder en rijker leven op te bouwen.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden, kijk dan snel op onze vacature-pagina.