• Aloë vera overal, of toch niet...

    Tegenwoordig kom je overal aloë vera tegen; op de scheermesjes, als frisdrank in de supermarkt, als toevoeging aan het schepijs, vochtige wc-doekjes en ga zo maar door. Daar is absoluut niks mis mee, want aloë vera is gezond.

    Kijkt er echter wel een iemand hoeveel aloë vera er dan werkelijk in zit? Waarschijnlijk niet. Deed ik ook niet. Kijk eens naar het percentage aloë vera in de frisdrank die je kunt kopen bij je favoriete supermarkt. Niet alleen zul je zien dat er maar weinig aloë vera in zit, maar ook veel suikers. En dat wil je niet.
    Onze dranken bestaan uit nagenoeg 100% aloë vera sap en bevat vele essentiële voedingsstoffen, mineralen, aminozuren, vitaminen en enzymen. Wij hebben vier varianten met elk hun specifieke werking.

    Iedereen aloë vera drankjes uit de supermarkt gebruikt, zou eens onze dranken moeten gebruiken. Alleen op die manier ervaar je het verschil.

    En mocht je nog nieuwsgierig zijn naar welke ijssalon dan aloë vera-ijs verkoopt, ga dan eens naar IJssalon Spinnato in Nijmegen. Aloë Vera-Appel-Kers: lekkerrr!